Bekende en minder bekende smaken bereiden we op puur ambachtelijke en natuurlijke wijze. Daarbij gebruiken we enkel de beste ingrediënten waaronder onze eigen vers gebrande Tati koffie. We weren alle kleurstoffen en andere additieven die afbreuk doen aan de smaak en de structuur van ons ijs.
Ons vanille ijs wordt gemaakt met biologische Bourbon vanille uit Madagascar. Chocolade ijs wordt bereid met 70% chocolade uit Huila, Colombia. Voor al ons fruit ijs wordt gewerkt met vers fruit, en geen pasta's. Pistache wordt bereid met de beste pistachenoten van Sicilië! |
Alle smaken bereiden we zonder uitzondering ter plaatse. Onze transparante productieruimte tegenover onze bistro en naast onze koffiebranderij
is zichtbaar voor alle bezoekers. Carpiggiani is onze partner en wordt beschouwd als dé fabrikant van ijsmachines. In de zomermaanden gaan de deuren van de productieruimte open en kan je genieten van het vers gedraaide roomijs. Naast een aantal vaste bestsellers, werken we ook bvb graag met onze infusies. Verse melk wordt geïnfuseerd met een thee smaak en wordt afgewerkt met variegati, Het resultaat is verbluffend! |
Voorlopig kan je genieten van ons vers gedraaid roomijs op volgende plaatsen:
Bistro Tati, Grote MArkt 67, Turnhout
|